Direct door naar content
Heldendag bij AV Edam  afbeelding nieuwsbericht

Heldendag bij AV Edam

02 april 2024

Op zondag 23 juni 2024 organiseert Stichting Pole Position bij A.V. Edam een Heldendag met het thema atletiek. Van 12.00 tot 17.00 uur krijgen mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid om met elkaar te sporten en bewegen. Tijdens de Heldendag is o.a. ex-topsporter en Nederlands recordhoudster Polsstokhoogspringen Femke Pluim aanwezig.

Over de Heldendagen
Het doel van de Heldendagen is om zo veel mogelijk mensen met een verstandelijke beperking met elkaar en topsporters te laten bewegen. Het niveau, de aard van de beperking en leeftijd zijn hierbij niet relevant. Het hebben van plezier en het creëren van onvergetelijke momenten staat centraal. Tijdens de Heldendag biedt Stichting Pole Position voldoende begeleiding, benodigde materialen en een heerlijke BBQ. Na afloop ontvangen de deelnemers een medaille en gadget als aandenken.

Aanmelden Heldendag
Deelname aan de Heldendag is gratis.
Interesse? Meld je aan via de website van Stichting Pole Position, https://stichtingpoleposition.nl/evenement/atletiek.
Of mail naar info@stichtingpoleposition.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: